Új orvosok a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben

Mikor vigyük a gyermeket ortopéd orvoshoz?
2019-03-18
gyermek háziorvos
Miben segíthet a gyerek háziorvos?
2019-05-13

Ismét új gyermekorvosokat köszönthetünk a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet orvos csapatában. Az elmúlt időszakban két gyermektüdőgyógyász és egy gyermek fül-orr-gégész érkezett az Intézetbe, valamint radiológus szakorvossal is bővült a felnőtt rendelés.

Dr. Zsolnai Gyöngyi, gyermektüdőgyógyász rendkívüli ismeretet szerzett a gyermekkorban előforduló fertőzéses megbetegedések, s az ezekből adódó szövődmények felismerésében, valamint a gyermekek köhögésével járó betegségek kezelésében, gyógyításában. TB finanszírozott rendelésének ideje péntek 8:00-14.00 –ig.

Szintén gyermektüdőgyógyász dr. Papp Eszter, aki a gyermekek köhögéses tüneteinek kezelését, az asztma, a hörghurut (bonchitis) és más alsó légúti betegségek diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását végzi speciális tudással. A doktornő a cisztás fibrózis (mucoviscidosis) örökletes betegségének szakértője. Magánrendelésen várja szeretettel betegeit.

Dr. Zalka Judit fül-orr-gégész, audiológus és foniáter szakorvos hétfő délelőttönként rendel a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben. Az utóbbi 15 évben figyelmét a kóros hangváltozásokra, a foniátria területére irányította. Fül-orr-gégészeti betegek rendelőintézeti ellátása mellett felnőtt és gyermek hangképzési zavarokkal küzdő páciensekkel foglalkozik.

A gyógyintézet felnőtt rendelésén péntek délutánonként elérhető új radiológus szakorvosunk, dr. Kiss Gergely, aki a nyaki, mellkasi, hasi és kismedencei ultrahangvizsgálatok specialistája, végzi ugyanakkor a máj- és eperendszer, valamint a vesék diagnosztikáját, illetve a végtagok Doppler-vizsgálatát.

Szeretettel várjuk rendeléseinken!

Bejelentkezés:+36 1 44 33 200 illetve online: https://svabhegy.eu/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/