KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

A gerincoszlop leggyakoribb alaki eltérései
2017-07-17
lázas a gyerek
Lázas a gyerek – aggódjunk?
2018-06-28

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy decemberben karácsony és szilveszter között, 27-28-29-én a Bokor utcai gyermekrendelőben, néhány magán, valamint OEP (NEA) ellátás keretében látjuk el a betegeket. Ez utóbbi rendeléseken dr. Csáki Csilla, dr. Lengyel Tünde, és dr. Dobra Gergely rendel a két ünnep közötti munkanapokon. 2018. január 2-ától ismét a szokásos rendelés szerint várjuk Önöket szeretettel!

GYERMEKORVOSI ÜGYELETI TELEFONUNK KARÁCSONYKOR IS ÉJJEL-NAPPAL HÍVHATÓ: +36 20 779 7321 – tegyük el a számot, mert a beteg gyermeket az ünnepnapok alatt is megfelelően el kell látni és nekünk szülőknek is megnyugtatóbb, ha hívható a segítség!

Ez a telefonszám közvetlenül a gyermekorvosunknál csörög, aki magánellátás keretében látja el a gyermekeket (Budapesten és 25 kilométeres körzetben hívható: Budapest, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre. Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm és Vecsés).
Ügyfélkártyás pácienseink ellátása folyamatos.

További részletek:
http://svabhegy.eu/24-oras-gyermekorvosi-ugyelet/

Egészségben gazdag napokat kívánunk a 2018-as évre!

Svábhegyi Gyermekgyógyintézet