Augusztus 31: rendkívüli szombati gyermekrendelés a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben

gyermek háziorvos
Miben segíthet a gyerek háziorvos?
2019-05-13
Ingyenes szűrővizsgálatok III. kerületi gyermekeknek
2019-09-03

Augusztus 31: rendkívüli szombati gyermekrendelés a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben

Augusztus utolsó napján a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben rendkívüli, TB-támogatott gyermekrendelés lesz.

Ezen az augusztus 31-ei kivételes rendelési napon, amely szombatra esik, délelőtt (08:00 és 12:00 óra között) dr. Zsolnai Gyöngyi csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász szakorvos várja a kis betegeket. A gyermektüdőgyógyászati rendelés beutalóköteles!

Érdemes kihasználni a rendkívüli rendelést akár régebb óta fennálló köhögéses panaszok, vissza-visszatérő köhögés, alsó vagy felső légúti tünetek láz, akár hirtelen kialakuló köhögés miatt, vagy ha a gyermek a hétvégére betegszik meg. Akkor is várják a rendelésen a kis pácienseket, ha szeretnének meggyőződni róla, hogy tüneteik hátterében nem allergia áll-e.

Zsolnai doktornő a rendkívüli szombati rendelésén kívül péntekenként 08:00 és 14:00 óra között rendel. amelyhez beutaló szükséges a háziorvostól, mint minden TB támogatott szakorvosi rendelésre.

Teljes laborháttér, pontos diagnózis, gyors segítség a babának, a kisebb és nagyobb gyermekeknek és a mamáknak!

Bejelentkezés: +36 1 44 33 200, vagy online közvetlenül dr. Zsolnai Gyöngyi gyermektüdőgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyászhoz: https://svabhegy.eu/oep/regisztracio-bejelentkezes-idopont-foglalashoz/